Другий рік поспіль в місті група волонтерів без вихідних щодня плете кілометри маскувальних сіток, які потім відправляються на фронт для порятунку життя українських захисників. Про це повідомляє Бессарабія.UA.

Про роботу невтомних працівниць наше видання вже неодноразово згадувало. У холі міського Будинку культури ім. Т.Г. Шевченка другий рік поспіль створюються сітки та «кікімори» (маскувальні костюми, які зазвичай використовують військові снайпери), збираються матеріали для виготовлення окопних свічок. Також волонтери знаходять час для виготовлення різноманітних прикрас, сувенірів, шоперів, які потім продають на благодійних ярмарках. Зібрані та зароблені кошти, звісно, надходять на потреби ЗСУ.

Однак найбільша увага все ж таки приділяється плетінню маскувальних сіток. Навіть не зважаючи на натирання пальців або появу дрібних ран на руках.

«Ми добре розуміємо, для кого це робимо! Для нас це дуже важливо», – саме так завжди пояснюють свою мотивацію волонтерки.

Наостанок підкреслимо, що робота у волонтерському штабі не припиняється. Тут завжди потрібні матеріали для сіток, «кікімор», окопних свічок. Але найбільше потрібні саме робочі руки, адже війна триває, і потреба у маскувальних засобах, на жаль, не стає меншою.

Всіх, хто має бажання та час, просять приходити до БК ім. Т.Г. Шевченко щодня, з 10:00 до 18:00.