Кілія діти

Сьогодні, 4 травня, в місті був проведений рейд по сім’ях опікунів (піклувальників) та сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Кілійська міська територіальна громада.

Рейд виконувала комісія у складі спеціалістів Служби у справах дітей Кілійської міської ради та в. о. директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг». Під час проведення рейду було відвідано родину, в якій проживають три малолітні дитини 2020 та 2022 року народження. Сім’я перебуває на профілактичному обліку в Службі у справах дітей Кілійської міської ради як така, що опинилася у складних життєвих обставинах.

За результатами рейду було встановлено, що діти проживають у незадовільних житлово-побутових умовах, мати не дбає про елементарну гігієну дітей, а запас дитячого харчування обмежений.

З метою виведення родини з кризової ситуації, налагодження побуту та можливості влаштуватися на роботу, жінка виявила бажання тимчасово влаштувати своїх дітей до дитячого закладу. Наразі малеча проходить медичне обстеження у педіатричному відділенні КНП «Кілійська багатопрофільна лікарня» Кілійської міської ради.