насіння кукурудзи

Агровиробники можуть отримати насіння кукурудзи бренду DEKALB за програмою USAID АГРО та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України і компанії «Байєр». Заявки на отримання насіння приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) з 17 березня по 31 березня 2023 року або до вичерпання запасів насіння. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України, передає Бессарабія.UA.

Ініціатива розрахована на мікро-, малі та середні підприємства в Україні (ММСП), які займаються вирощуванням зернових та олійних культур.

Завдяки підтримці уряду США українські фермери, які мають в обробітку від 5 до 500 га, отримають насіння кукурудзи бренду DEKALB на приблизно 15 тис. га.

Зацікавленим агровиробникам необхідно подати заявку в Державному Аграрному Реєстрі (ДАР) на участь у програмі “Отримання від Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) насіння кукурудзи бренду DEKALB”.

Заявку за цим конкурсом можуть подати агровиробники, які:

  • Зареєстровані як юридичні особи, або фізичні особи – підприємці, в тому числі сімейні фермерські господарства.
  • Мають загальну площу земельних ділянок у власності та/або в оренді від 5 до 500 га, розташовані в таких областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська.
  • Станом на дату подання заявки фактично не перебувають та не провадять свою господарську діяльність на тимчасово окупованій території України (Автономна Республіка Крим та м. Севастополь) або на територіях, які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), або на територіях, на яких ведуться бойові дії відповідно до списку, затвердженого Мінреінтеграції (Наказ від 22 грудня 2022 року №309 «Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією»)
  • Не провадять господарську діяльність на території Російської Федерації та Республіки Білорусь.
  • Не віднесені до юридичних або фізичних осіб-підприємців, до яких застосовуються спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідно до Закону України “Про санкції”.
  • Не віднесені до юридичних або фізичних осіб-підприємців, щодо яких порушено справи про банкрутство та/або яких визнано банкрутами, та/або які перебувають на стадії ліквідації.
  • Не віднесені до юридичних або фізичних осіб-підприємців, щодо яких є рішення суду, яке набрало законної сили, про притягнення до кримінальної відповідальності за корупційне правопорушення.
  • Не є отримувачами підтримки за програмою “Отримання від Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) добрив та насіння соняшника”.

Інструкція з реєстрації у ДАР

Інструкція щодо входу в кабінет та редагування інформації у ДАР

Контактна інформація:

Контакт-центр ДАР: +38 044 339 9215; [email protected]

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО): [email protected]