Окупанти атакували ракетами обласний центр. Цілями ворога стали об’єкти інфраструктури, однак внаслідок атаки зазнав руйнувань житловий сектор. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на голову Запорізької ОВА Олександра Старуха.

Сьогодні вранці, 6 жовтня, війська рф завдали удару по Запоріжжю.

Загалом російські військові злочинці випустили по Запоріжжю 7 ракет по об’єктах інфраструктури та житлових будинках, в яких знаходилися мирні люди.

Внаслідок ворожих атак у місті виникли пожежі, житлові будинки зазнали  руйнувань.

Одна із ракет армії рф повністю зруйнувала під’їзд житлового будинку, почалася пожежа.

Через лічені хвилини до місця події прибули екстрені служби та розпочали розбір завалів. «Наразі відомо, що одна жінка загинула. Ще одна померла в машині швидкої допомоги. Під завалами будинків щонайменше знаходиться 5 осіб. Багато людей врятовано. Серед них трирічна дівчинка, дитину ушпиталено» – написав у своєму офіційному телеграм-каналі голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

На місці подій досі триває рятувальна операція.

Нагадаємо, що 30 вересня російські війська вдарили ракетою по гуманітарній колоні у Запоріжжі. Люди просто стояли у черзі на виїзді з міста. Внаслідок ворожого удару загинула 31 людина і постраждали 188 мирних громадян, у яких діагностували травми різної тяжкості. Зокрема, вже у лікарні померла дитина.