ремонт будинку Сергіївка

Комунальне підприємство “Курорт-Сервіс” Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області провело аукціон з обрання підрядника для капітального ремонту дев’ятиповерхового житлового будинку, пошкодженого в результаті ракетного удару, завданого 1 липня 2022 року. Про це повідомляє Інтент.

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, процедуру проводили в форматі “відкриті торги з особливостями”, однак цього разу комунальники провели повноцінний аукціон з двома учасниками.

Очікувана вартість закупівлі була 45 мільйонів 75 тисяч гривень й в аукціоні брали участь два товариства з обмеженою відповідальністю “Укспецпроєкт” та “Виробничо-будівельна фірма “Олександр”.

Останнє ТОВ визнали переможцем тому, що воно готове працювати за 37 мільйонів 566,8 тисячі гривень.

Компанія повинна буде завершити роботи до 1 грудня 2024 року.

Зазначимо, що у грудні минулого року Комунальне підприємство “Курорт-Сервіс” Сергіївської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області обрало підрядником для ремонту будинку по вулиці Чорноморська, 23, у селищі міського типу Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області, пошкодженого в результаті ракетного удару, приватне підприємство “Квадр – 77”.

Тоді аукціонів не проводили. Розкриття пропозицій у тендері з очікуваною вартістю закупівлі 10 мільйонів 270 тисяч гривень відбулося 27 грудня. Закупівля відбулася як “відкриті торги з особливостями” тож конкурентів  в компанії не було.

До того те ж саме КП “Курорт-Сервіс” уклало угоду із приватним підприємством “Квадр – 77” на проведення капітального ремонту цього ж будинку. ПП “Квадр – 77” погодилося працювати за 2 мільйони 230 тисяч гривень. Конкурентів в ПП не було, а закупівля проходила як “відкриті торги з особливостями”.