ямковий ремонт

Також депутати Арцизької міської ради під час чергового пленарного засідання, яке відбулося сьогодні, 27 січня, прийняли рішення виділити кошти на виконання поточного ремонту дорожнього покриття вулиць у населених пунктів Арцизької громади у розмірі більше 1 млн грн. Про це повідомляє Бессарабия.UA з посиланням на Арцизську громаду.

Так, кошти в розмірі 3,6 млн грн було виділено на проведення поточного ремонту дорожнього покриття по наступних вулицях у місті Арциз: вул. Бондарєва, вул. Соборна, вул. Троїцька, вул. Чехова, вул. Якоба Клетта, вул. Миру, вул. Щаслива, вул. Абдулаєва, вул. Соломонова, пров. Червоноглинський, вул. Вокзальна, вул. Козацька, вул. Шовковична, вул. Фоменко, вул. Комунальна, вул. Добровольського, вул. Довженка, вул. Свободи, вул. Грушевського, вул. Трудова, пров. Транспортний, вул. Акімова, вул. Лугова.

Також заплановано та виділено необхідні кошти в сумі 1,25 млн грн. для проведення поточного (ямкового) ремонту дорожнього покриття в селі Виноградівка по вул. Шкільна та вул. Миру, в селі Главані по вул. Бесарабська та вул. Молодіжна, в с. Кам’янське по вул. Шевченко.

Роботи з усунення дорожніх ям проводитиметься повітряно-струменевим методом із застосуванням спеціальної техніки.