соціальна їдальня

У зв’язку з припиненням функціонування соціальної їдальні ваучери на безкоштовне харчування більше не видаватимуться. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Білгород-Дністровську міську раду.

Нагадаємо, що з червня минулого року у Білгороді-Дністровському реалізовувався соціальний проєкт з надання безкоштовних гарячих обідів внутрішньо переміщеним громадянам та незахищеним верствам населення міста. Організаторами цього проєкту були міська рада та міжнародна гуманітарна організація «World Central Kitchen».

За вказаний період у соціальній їдальні було приготовлено 36 тисяч 400 гарячих обідів. Ваучери на безкоштовне харчування мешканці міста та ВПО отримували у приміщенні Білгород-Дністровської міської ради.

Однак, нині організація «World Central Kitchen» вирішила зосередити свої зусилля у тих регіонах України, які найбільше постраждали від широкомасштабної агресії російської федерації, а також на деокупованих територіях.

Тому з 16 січня соціальна їдальня в Аккермані припиняє свою діяльність, ваучери на безоплатні обіди більше не видаватимуться.

Підписуйтесь на наш канал у телеграм і читайте новини у зручний для вас час.