Арциз допомогоа

Благодійна акція, метою якої був збір коштів для дітей, постраждалих внаслідок війни, тривала протягом двох тижнів. За цей час вдалося зібрати понад 25 тис. грн. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Арцизька міська рада.

Нагадаємо, що за даний період волонтери продавали прикраси, іграшки та брелоки в усіх населених пунктах громади. Вироби виготовили працівники Центру дитячої та юнацької творчості, дитячих садочків та шкіл Арцизької громади загальною кількістю понад 800 шт.

Усі зібрані кошти загальною сумою 25 578 грн було передано до “Благодійного фонду «Нація непереможних» з м. Дніпра, який опікується саме категорією дітей, які вкрай потребують допомоги через війну в країні.

Майже через місяць після відправлення коштів представники БФ «Нація непереможних» прозвітували перед Арцизькою міською радою про те, куди було спрямовано кошти, зібрані під час акції.

За словами волонтера з Дніпра, одного з керівників організації «Благодійний фонд «Нація непереможних» Софії Ісаєвої, гроші було витрачено на допомогу дітям, що наразі не мають статусу або від яких відмовилися батьки. Здебільшого це дітки з вадами здоров’я. Малеча перебувала на реабілітації у Дніпровській обласній дитячій лікарні, тому для них було придбано найнеобхідніше – медпрепарати та дитяче харчування.