подарунки від рятувальників

Завдяки представникам оперативних служб, малюки з тимчасового окупованих районів, які нині проживають у Білгород-Дністровському районі, повірили в новорічні дива. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Головне управління ДСНС України в Одеській області.

У Свято-Преображенському жіночому монастирі, розташованого біля села Борисівка, свій прихисток, тікаючи від війни, знайшли три багатодітні родини з тимчасово окупованих територій. Саме туди й навідались рятувальники разом з правоохоронцями, які влаштували не просто свято для малечі, а справжню казку.

Іграшкові автомобілі, ляльки, футбольні та волейбольні м’ячі, розвиваючі ігри, цукерки – ніхто з малечі не залишився без уваги «Санта-Клаусів» у формі. Також всі отримали тематичні листівки з правилами безпеки на різні життєві випадки. Загалом, під час заходу склалася дуже позитивна атмосфера, по-справжньому сімейна.

Окрім того, родини переселенців чарівники у формі забезпечили речами першої потреби та побутовими матеріалами, щоб людям легше було пережити непросту зиму.

Підписуйтесь на наш канал у телеграм і читайте новини у зручний для вас час.