Прикордонники Ізмаїльського загону долучились до військово-патріотичної акції «Разом до перемоги! Залиш свій слід в історії». Про це інформує Бессарабія.UA з посиланням на пресслужбу Ізмаїльського прикордонного загону.

«Суть цієї акції полягає у тому, що керівництво Південного регіонального управління ДПСУ, органів та підрозділів охорони державного кордону залишають свої побажання на Державному Прапорі України. Підписаний стяг передається по естафеті від одного прикордонного загону до іншого. Після підписання усіма прапор буде зберігатися в музеї Південного регіонального управління, як символ боротьби та непереможності у війні проти російської федерації», – розповіли в Ізмаїльському прикордонному загоні.

Традиція підписання прапора з побажаннями від військових зародилась з початку проведення АТО і має продовження сьогодні.

Прапор прибув в Ізмаїл від Одеського загону та після його підписання керівництвом Ізмаїльського загону переданий до Білгород-Дністровського прикордонного загону.

На підписаному прапорі можна побачити як вислови великих українських діячів, так й офіцерів керівної ланки ДПСУ із закликами до Перемоги.

«Ми живемо на своїй, Богом даній землі й будемо її захищати до повної Перемоги над ворогом!» – зазначили в Ізмаїльському загоні.