пожежна машина Рені

В Ізмаїльському районі автопарк 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області  прийняв нову техніку та привітання працівників рятувальної частини з нагоди Дня рятівника. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Ізмаїльську району державну адміністрацію.

Через збільшену кількість транспортних засобів, які перевозять різні види вантажу в Ізмаїльському районі, за останні місяці збільшився рівень пожежної небезпеки на дорогах. Враховуючи ситуацію, Ізмаїльська районна військова адміністрація звернулась до начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та голови Одеської обласної ради Григорія Діденка з проханням розглянути пропозиції щодо збільшення кількості пожежних машин та по можливості замінити стару техніку на сучасну з більшою кількістю засобів пожежогасіння. До того ж збільшення автопарку пожежно-рятувального загону покращить роботу підрозділів у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

На сьогодні Ізмаїльський район вже отримав дві машини із шести запланованих. Під час презентації нового транспортного засобу у Рені також відбулось урочисте нагородження працівників рятувальної частини з нагоди Дня рятівника, який в Україні відзначався 17 вересня. За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справи цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та з нагоди професійного свята Почесними грамотами Ізмаїльської районної військової адміністрації були нагороджені:

  • Валерій Станєв, старший прапорщик служби цивільного захисту, командир відділення 31-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області;
  • Григорій Сирбу, сержант служби цивільного захисту,  пожежний-рятувальник 31-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області;
  • Іван Хахеу, старшина служби цивільного захисту, водій 31-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області.