1 вересня Укрпошта презентуватиме шостий поштовий випуск воєнного часу, який присвячений найвідомішому песику-розмінувальнику Патрону. Цей випуск головне поштове відомство держави реалізує у партнерстві з Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Про це інформує Бессарабія.UA з посиланням на Укрпошту.

Особливістю випуску є її благодійна складова.

«Кожен, хто придбає поштові марки «Пес Патрон», які окрім номінальної вартості містять додатковий номінал, стає учасником благодійного проєкту з придбання машини механізованого розмінування та допомозі притулкам для тварин», – зауважили в Укрпошті.

Марковий аркуш включає  8 поштових марок із зображенням робочих буднів та життя Патрона, виготовлених на самоклейному папері. Тираж випуску – 1 млн аркушів.

Вартість кожної поштової марки – 31 грн, з яких номінальна вартість – F (23 грн), а сума благодійного збору позначена на кожній марці знаком «+» і складає 8 грн. Відповідно вартість аркуша – 248 грн, з яких 64 грн – благодійна складова.

Придбати марки можна буде у всіх міських відділеннях поштового зв’язку, а також на офіційному онлайн-магазині Укрпошти та маркетплейсах.