NovaPay, що входить до групи компаній Нова пошта, планує випустити кредитні картки з додатковими послугами та знижками для клієнтів Нової пошти, а також облігації. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Мінфін.

За словами директора з ризиків NovaPay Ростислава Синишина, ідеться про власний випуск облігацій NovaPay, а не нещодавно випущену нову серію облігацій Нової пошти.

Синишин уточнив, що компанія вже підготувала проспект емісії, який незабаром буде подано на реєстрацію до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

«Нова пошта»випустила облігації, тому що їй треба на свій розвиток, їй треба будувати термінали, розвивати логістику, а зараз NovaPay випустить свої облігації, які використовуватимуться якраз для роботи у фінансовому секторі”, — пояснив директор з ризиків NovaPay.

Водночас Синишин не уточнив обсягу випуску, ставки доходності та інших деталей.

Крім того, Синишин зазначив, що NovaPay планує реалізувати проєкт із випуску власних кредитних карток.

«Кредитні картки будуть дуже корисні, матимуть багато цікавих функцій, додаткових послуг та знижок», — пояснив Синишин.

Він додав, що немає можливості розголошувати всі деталі проєкту, проте зазначив, що NovaPay продовжить покращувати діючу структуру терміналів, прискорювати оплату та одночасно паралельно на цій самій базі розвивати новий проєкт.