меморандум

Нещодавно за участі керівництва Болградської громади був підписаний Меморандум про співпрацю з УНКМТП, а також відбулась важлива зустріч аграріїв та фермерів Болградщини з Лігою Аграріїв та Фермерів Придунав’я (ЛАФП). Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Болградську міську раду.

На минулому тижні відбулись дві важливі події на міжнародному рівні для Болградської громади.

Під час ділової зустрічі у місті Одеса були присутні Президент Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) Володимир Щелкунов, Віцепрезидент з питань спрощення процедур торгівлі, транспорту та митної справи Олег Платонов, Віцепрезидент з розвитку цифрової економіки та цифрових технологій Сергій Опря та регіональний представник ІСС Ukraine в Одесі та Одеській області Ілля Лупонос був підписаний важливий для розвитку місцевого бізнесу громади Меморандум про співпрацю між Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати та Болградською громадою.

Підписання меморандуму – це суттєва допомога та підтримка підприємцям та виробникам у просуванні їх бізнесу на закордонні ринки, а також залучення інвестицій до громади та розвиток малих підприємств, а також запорука та важлива складова в розвитку Болградської громади на всіх рівнях.

Після підписання меморандуму у Болграді відбулась зустріч аграріїв та фермерів Болградщини з Лігою Аграріїв та Фермерів Придунав’я (ЛАФП), яка є партером Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати. Під час зустрічі були обговорені ключові проблеми та потреби, можливості співпраці та розвитку економіки регіону, варіанти виходу з депресивного стану та забезпечення успішного розвитку агропромислової сфери Українського Придунав’я, створення одного з самих заможних регіонів України у найближчі 10 років.

«Переконані, що це стало початком плідної співпраці з цікавим для інвестицій регіоном — містом Болград та Болградською ТГ», – підкреслив Володимир Щелкунов після церемонії.

Відзначимо, що Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) – це Провідна Асоціація у сегменті міжнародного співробітництва та партнер для всіх учасників глобального бізнесу, влади та світової спільноти. Ії головна місія полягає в сприянні розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій із впровадженням кращих світових практик.

Підписуйтесь на наш канал у телеграм і читайте новини у зручний для вас час.