ДТЕК

Енергетики Одещини звертаються до населення області з проханням підтримки, використовуючи електроенергію розумно та помірно. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на ДТЕК Одеські електромережі.

«Після атак рф 10 жовтня енергосистема країни знаходиться у складному стані — зруйновані важливі інфраструктурні об’єкти, це приводить до розбалансування системи. В Одеській області ситуація в енергетиці лишається стабільною. Енергетики 24/7 роблять все можливе для того, аби у всіх мешканців області було світло.

Просимо мешканців розумно споживати електроенергію та мінімізувати навантаження на мережі у часи пік зранку та ввечері. Це дозволить клієнтам економити сімейний бюджет на сплаті комунальних послуг, а енергетикам — уникати аварійних ситуацій через перенавантаження у мережі та забезпечити нормальну роботу енергосистем», – йдеться у пресрелізі компанії.

Прості правила розумного енергоспоживання:

  • намагайтеся зменшити використання електроприладів та електроспоживання в оселі у години пікових навантажень: зранку з 7:00 до 11:00 та ввечері 17:00 до 22:00. Вмикайте потужні прилади (пральні, посудомийні машини, електродуховки, електрочайники, праски, електрообігрівачі того) на нічні години доби;
  • розподіляйте навантаження. Включайте найбільш потужні прилади по черзі. До прикладу, якщо користуєтесь пральною машиною — не вмикайте поки електрочайник;
  • надавайте перевагу енергоощадним та енергоефективним пристроям з маркуванням А, А+, А++ та А+++.

Підпишіться на наш телеграм-канал і читайте новини у зручний для вас час.