З 26-29 липня у німецькому Нюрнберзі одне з найбільш аграрних органічних підприємств Одещини разом з іншими 30-ма українськими компаніями представляє нашу країну на двох стендах. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на «Дунайський Аграрій».

«Biofach-2022» – це найбільша міжнародна торговельна виставка органічних харчових продуктів BIOFACH 2022, яка традиційно проходить у Нюрнберзі (Німеччина). Вона відбувається вже 33 раз поспіль.

Це місце зустрічі постачальників та менеджерів від виробництва до торгівлі у сфері органічної продукції. Всі виставлені органічні продукти сертифіковані згідно з Органічним регламентом ЄС та рекомендаціями щодо акредитації IFOAM.

Цьогоріч Україна представлена 2-ма стендами загальною площею 200 м2 (4A-511 та 3А-628). Один з них — Національний павільйон України «Organic Ukraine Business Hub», який організували державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно із Громадською спілкою «Органічна Україна» у партнерстві з Міністерством аграрної політики та продовольства України та за підтримки ПРООН і Швейцарії у рамках швейцарсько-українських програм «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України»  та «Органічна торгівля заради розвитку у Східній Європі». Учасниками Національного павільйону України є 21 компанія-виробник органічних продуктів.

Впродовж наступних днів виставки понад 30 українських компаній презентуватимуть органічну продукцію та розкриватимуть експортний потенціал органічного сектору України на найбільшому міжнародному торговельному заході галузі.