Мешканців Татарбунарського району та тих, хто полюбляє відпочивати на морському узбережжі, не могла не потішити новина про довгоочікуваний ремонт доріг. Минулого року власники баз відпочинку, які розташовані в рекреаційній зоні «Катранка», неодноразово зверталися до  районної влади з проханням посприяти у вирішенні цього питання та перекривали трасу Одеса-Рені, щоб привернути увагу обласних чиновників до жахливого стану доріг до курорту.

Було вирішено за кошти сільських рад виготовити проектно-кошторисну документацію та добиватися виділення коштів Одеською ОДА. ЇЇ екс-очільник Максим Степанов обіцяв, що кошти на ремонт такої важливої дорожньої артерії будуть виділені.  7 червня 2019 року оголошено конкурс на визначення підрядної організації по здійсненню  поточного ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Білолісся-Приморське-Расєйка. Орієнтовна вартість робіт складає 115 мільйонів гривень.

Щоправда, насолодитися комфортною поїздкою до моря навряд вийде вже цього літа, оскільки 10 липня – кінцевий строк подання тендерних пропозицій, а початок аукціону – 15 серпня.

Після ремонту цієї дороги рекреанти зможуть без зайвих зусиль і шкоди для авто зможуть доїхати до двох рекреаційних зон, що знаходяться неподалік одна від одної – «Расєйка» та «Катранка».

Наразі від с. Приморське Білгород-Дністровського району  у напрямку «Лебедівки» – ще однієї рекреаційної зони Татарбунарського району, теж розпочато ремонт дорожнього покриття. Отже, найближчим часом Татарбунарський район може стати ще більш привабливим для туристів, яких наразі втомлюють розбиті автошляхи.