Студенти, школярі та люди, яким потрібен Інтернет для роботи та навчання, незважаючи на відсутність світла, відсьогодні мають змогу працювати та навчатись за допомогою інтернету одразу у декількох локаціях міста. Про це повідомляє Бессарабия.UA з посиланням на Арцизську міську раду.

Коворкінг-простори були облаштовані за ініціативою міського голови Арцизу Сергія Парпуланського. Таких локацій у місті наразі є чотири

Локація №1 знаходиться за адресою вул. Соборна, 46 у малій залі Арцизької міської ради.

Друга локація розташована у бібліотеці у мікрорайоні за адресою вул. Преображенська, 46.

Локація № 3 розмістилась у Арцизькій міській публічній бібліотеці по вул. Свободи, 118-а. Четвертий коворкінг-простір відкрився у художній школі у м. Арциз-2, вул. Калмикова, 16-а.

Коворкінг-простори працюють з 8:30 до 18:00 у разі відсутності електроенергії. Як зазначив міський голова, простори ще будуть покращувати та оснащувати усім необхідним для комфортної роботи відвідувачів.

Наостанок зазначимо, що вже в перші години роботи коворкінг-просторів, зали бібліотек наповнилися учнями, студентами, вчителями та людьми, для яких Інтернет є важливою складовою їхньої роботи та навчання.