генератори Болград

Необхідне обладнання було розподілене між громадами району та відвезене по місцях. Отримані генератори дуже потрібні для перебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури району, які забезпечують першочергові потреби населення. Про це повідомляє Бессарабия.UA з посиланням на Болградську районну державну адміністрацію.

Нещодавно Одеська область отримала велику партію генераторів, які були надіслані від Об’єднаних Арабських Еміратів. Отримана допомога для Одещини була розподілена в рамках програми Фонду державного майна України та державних інституцій «Утеплюємо країну».

На Болградський район було виділено два десятки генераторів. Їх розподілили між громадами, територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади та органами судової влади Болградського району.

Також для забезпечення безперебійної роботи Пунктів Незламності, розташованих у закладах освіти, ще три генератори були надані Арцизькому опорному закладу освіти №1 (ліцей з початковою школою та гімназією), Тарутинському ліцею та Болградському закладу дошкільної освіти, ясла-садок №5 «Журавлик». Їх надала громадська організація «Координаційний гуманітарний штаб Одеської області».

Окрім цього, Координаційний гуманітарний штаб Одещини передав громадам Болградського району 10 нагрівачів, 40 ліжок-розкладачок та 40 матраців. Куди саме буде направлено цю гуманітарну допомогу, буде вирішено на найближчому засіданні виконкому.

Підписуйтесь на наш канал у телеграм і читайте новини у зручний для вас час.