зерновий комплекс

Дочірнє підприємство «Південь» громадської організації «Одеська організація осіб з інвалідністю (інвалідів)» виставило на продаж складський майновий комплекс під зерно площею 5 тисяч кв. метрів, який розташований в Ізмаїлі.

Початкова вартість лоту – 50 мільйонів гривень, передає кореспондентка ІзбірКома з посиланням на сайт Prozorro.Sale.

Як зазначає продавець, на території комплексу наразі ведеться бізнес з перевалювання та зберігання зерна.

У лот входять складські, технологічні будівлі та споруди загальною площею приблизно 5 тис. кв. метрів, інженерні комунікації, вантажно-розвантажувальна техніка, козловий кран 10 тонн для завантаження вагонів, автомобільні ваги, електрична трансформаторна підстанція. Комплекс побудований на ділянці площею 3 га, яка перебуває у постійному користуванні підприємства-продавця. Є ліцензований митний термінал.

Як варіант, комплекс можна використовувати для транспортно-експедиторської та складської діяльності. Наприклад, для перевалки та зберігання сипучих вантажів, зерна, продуктів переробки, зазначає продавець.

Торги заплановані на 30 червня. Аукціон пройде за голландською схемою, тобто зі зниженням початкової ціни до тієї, на яку погодиться продавець.

Крім того, окремим оголошенням компанія спробує здати цей комплекс в оренду на пів року за 7 мільйонів гривень.

За даними аналітичного сервісу YouControl, дочірнє підприємство «Південь» громадської організації «Одеська організація осіб з інвалідністю (інвалідів)» зареєстроване у квітні 2018 року на вул. Мала Арнаутська в Одесі. Статутний капітал – 1 тисяча гривень. Засновник та директор – Алла Кириленко. Основний вид діяльності — оброблення металів та нанесення покриття на метали.