Титул найкращого боксера чемпіонату України серед чоловіків ЕЛІТА-2022 завоював студент Ізмаїльського державного гуманітарного університету, майстер спорту міжнародного класу Максим Молодан. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Федерацію боксу Одеської області.

Змагання у боксерському рингу в рамках чемпіонату України серед чоловіків та дівчат ЕЛІТА-2022 проходили на Івано-Франківщині.

Максим Молодан здобув золото у ваговій категорії 71 кг та піднявся на найвищу сходинку спортивного п’єдесталу під керівництвом свого тренера – заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Ігоря Юрескула.

«Ця перемога дорогого коштує. І не тільки через війну. Адже у фіналі Максим переміг чинного чемпіона світу, колишнього свого одноклубника Юрія Захарєєва», – зазначили мешканці Білгорода-Дністровського.

Призерами чемпіонату України по боксу серед чоловіків також стали  спортсмени з Одеської області: Стас Стайсон, вагова категорія 51 кг, який здобув бронзу, та Юрій Захарєєв, який, як зазначено вище, у вагової категорії 71 кг посів друге місце.