Міністерство освіти і науки України вчора, 9 лютого, передало Одеській області 46 одиниць спортивного спорядження для дитячо-юнацьких спортивних шкіл та закладів загальної середньої освіти (НУШ). Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на директора Департамента освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександра Лончака.

Кожен із наборів містить спортивний інвентар, який передбачений для фізкультурно-оздоровчих та рухових активностей груп з кількістю до 90 дітей.

Передача спортивного спорядження відбулася в межах робочого візиту міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета до Одеси.

Зазначена підтримка у напрямі розвитку спортивно-оздоровчої діяльності регіону здійснюється міжнародним фондом допомоги дітям Організації Об’єднаних Націй – UNICEF.

Відмічається, що у межах співпраці із Одеським офісом представництва ЮНІСЕФ в Україні закладам освіти, які працюють в офлайн-режимі, гуртожиткам, Пунктам Незламності та обігріву у лютому буде передано понад 500 портативних маслонаповнених електрообігрівачів, частина з яких – 50 штук  призначається дитячо-юнацьким спортивним школам області.

Підпишіться на наш телеграм-канал і читайте новини у зручний для вас час.