фото килия

Місту Кілія виповнилось 2703 роки

Дорогі Земляки!

Щиро вітаю всіх з Днем народження нашого рідного міста Кілія, якому виповнюється 2703 років!

Кожен, хто бував в нашому місті, любить його за душевність і особливу атмосферу, за привітних людей і давню історію, тихі вулички і мальовничі краєвиди. Протягом минулих століть були радісні і трагічні сторінки в літописі його життя. Але найцінніше в великій історії нашого міста — це люди, щодня вносять свій вклад у його розвиток і процвітання, робить все для того, щоб воно було ще красивішим і затишнішим.

У цей непростий для нашої держави час, нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги, роблять рідну Кілію чистішим і охайнішим.

Дякую медичним працівникам, які в період карантину і реформ відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я мешканців громади.

Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашої країни.

І завдяки вам, шановні жителі, які впорядковують території навколо своїх домівок. Це підтверджує, що ми одна громада, яка любить свій спільний дім, своє місто.

Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідній Кілії. Бажаю вам міцного здоров’я і натхнення. Ідіть завжди вперед – до нових вершин та звершень!

Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують в наших серцях.

До поздоровлень приєднується Павло Бойченко, який є справжнім патріотом свого міста та щиро закоханий у Кілію!

фото килия