Ялинка Кілії

Міський голова міста Кілія В’ячеслав Чернявський виніс на розсуд містян питання щодо встановлення святкової ялинки у центрі міста. Під опитуванням мешканці міста залишили 1854 коментарі. З них 1675 голосів – ЗА встановлення ялинки та 179 – ПРОТИ. Про це повідомив В’ячеслав Чернявський на своїй сторінці у Фейсбук, передає Бессарабія.UA.

“Я поважаю кожну думку, але рішення абсолютної більшості показує, що ялинка дійсно потрібна. Тому вже наступного тижня ми її встановимо і прикрасимо на радість діткам та дорослим. Нехай вона символізує нашу нескореність, а також віру в ЗСУ та Перемогу України!

Разом з цим наголошую, що ялинка буде прикрашена лише іграшками. Гірлянду монтувати ми не будемо. Проте, кожен з вас зможе долучитися до прикрашання ялинки, аби компенсувати відсутність ілюмінації. Запрошую вас приносити іграшки для ялинки в офіс комунального підприємства “Добробут” з понеділка, 26 грудня, до середи, 28 грудня. Приймаються звичайні іграшки у світлих або патріотичних кольорах, а також виготовлені власноруч прикраси, якими можна прикрасити ялинку. Вони мають бути доволі крупними, аби їх було добре видно, а також бути виготовлені з матеріалу, який не розмокне від дощу та снігу.

Зазначу, що цього року на прикрашання ялинки ми не витратимо ні копійки бюджетних коштів. Прикраси є у нас в наявності з минулих років.

Також наголошую, що ми не будемо проводити розважальних заходів біля ялинки. Проте це не значить, що дітки залишаться без новорічного настрою. На базі нашого Центру культури діє “Зимова майстерня”. Запис на майстер-класи діє за телефоном: 063 476 477 9.

А гарні фото біля новорічних фотозон в приміщенні Будинку культури кожен бажаючий може зробити по буднях з 10:00 до 16:00.”, – йдеться у повідомленні.