Несподівані, запальні, експресивні та надзвичайно чутливі. Такими публіка знає український гурт THE HARDKISS. Особливістю колективу є яскравий стиль, зокрема вміло підібрані образи солістки Юлії Саніної, а також — ритм, що вирізняє їх музику з поміж інших гуртів.

The Hardkiss встигли отримати низку музичних премій, виступити на одній сцені з The Prodigy, Enigma, Мерліном Менсоном і Deftones, написати саундтрек до фільму «Тіні незабутих предків» і стати офіційним обличчям Pepsi в Україні.

Їх стильні кліпи збирають мільйони переглядів.  До речі, знімає їх сам особисто режисер, креативний  продюсер та гітарист гурту Валерій Бебко. Адже ще до  знайомства з Саніною він навчався на режисера.

Юлія Саніна — солістка групи The Hardkiss — не даремно вважається однією з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. Співачка дивує своїх шанувальників не тільки оригінальними сценічним вбраннями, постійною зміною зачісок, іміджу, а також сміливістю в макіяжі. Божевільні образи з діадемами, браслетами, перснями і перуками всіх кольорів веселки придумує трійця постійних стилістів групи – Слава Чайка, Віталій Дацюк та Олена Логвин. А такий невпинний каскад луків вокаліста пояснює, що це і є стиль The Hardkiss.

Барабанщик The Hardkiss ніколи не знімає на людях маску, схожу на муміфіковане обличчя Веселуна У з картини «Гостя з майбутнього». Під час поїздки колективу в Канни музикант так і проходив три дні Лазуровим берегом. Фанатам цікаво, хто ж скривається під маскою. То ж вони завели спільноту в інтернеті, що  його світлини порівнює з людьми, які підозрюються в знайомстві з The Hardkiss. Можливо, коли-небудь за якимись деталями – чи то по вуху, по руці та іншим частинам тіла – вони встановлять справжній вигляд  барабанщика.

Назва The Hardkiss має на увазі щось солодке в поєднанні з жорстким ритмом і потужним драйвом. Так пояснюють самі учасники гурту, які називають себе  «громадянами світу з українським корінням». Свою музику вони визначають як «інший поп» або «прогресив-поп з вкрапленнями різних жанрів».

The Hardkiss цього літа багато виступають по всій країні. Скрізь на музикантів чекає публіка з нетерпінням. Тож зустрічаєте найулюбленіший та найсолоко-жорсткіший гурт України в Ізмаїлі на фестивалі «Дунайська Січ».