Колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (16-2, 11 КО) проведе свій наступний бій проти американського боксера Джемейна Ортіса. Вже відома дата поєдинку. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на SPORTARENA.

Українець вийде на ринг у головній події вечора боксу 29 жовтня у Нью-Йорку на арені «Медісон Сквер Гарден». Промоутерська компанія «Top Rank» офіційно підтвердила цей бій.

Супротивник українця, Джемейн Ортіс, виступає у легкій вазі. На рахунку американця 17 боїв (16 перемог та 1 нічия).

“Я хочу присвятити цей бій усьому моєму українському народу. Я з гордістю несу прапор щоразу, коли виходжу на ринг, – заявив чемпіон світу Василь Ломаченко. – Я люблю свій вид спорту, і дуже радий повернутися. Моя мета – завоювати титул абсолютного чемпіона у легкій вазі, але я не буду ставитися легковажно до Джемейна Ортіса. “Медісон Сквер Гарден” і театр “Хулу” в MSG були особливими місцями в моїй кар’єрі, і я з нетерпінням чекаю 29 жовтня, коли в мене буде більше чудових спогадів».

Нагадаємо, Свій останній бій Василь Ломаченко провів у грудні минулого року, перемігши Річарда Коммі одноголосним рішенням суддів. Згодом Український боксер міг провести поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з Джорджем Камбососом, проте відмовився від нього на тлі повномасштабного військового вторгнення росії в Україну. Він не залишав країну, однак одразу вступив у тероборону Білгорода-Дністровського в Одеській області.