Михайло Діанов

Морпіх з «Азовсталі», якого звільнили з полону в межах обміну військовополоненими 21 вересня прийняв таке рішення, щоб зберегти здоров’я багатьом ветеранам війни. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Верховну Раду України.

Звістка про повернення з полону музиканта Михайла Діанова, відомого на весь світ завдяки світлинам Дмитра «Ореста» Козацького, була радісною не тільки для українців, а й для зарубіжних партнерів України. Донати на лікування Михайла йшли з багатьох краї світу. Тому сформована, врешті-решт, сума виявилась досить значною.

«Друзі, усі ваші донати передаю на лікування побратимам! Вони мають знайти правильне і чесне застосування. Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Загалом 23 млн 430 тисяч грн. Нема достатніх слів вдячності всім вам. Я планував їх витратити на лікування.

Однак, як я вже казав раніше, Рінат Ахметов і футбольний клуб «Шахтар» вирішили допомогти мені з лікуванням, з пошуком кращих лікарів за кордоном, з підготовкою документів. Це дає мені надію, що у мене знову буде повноцінна права рука», — написав Михайло Діанов на своїй  сторінці Фейсбук.

Підписуйтесь на наш канал у телеграм і читайте новини у зручний для вас час.