Благодійний фонд «Буджак Реліф» спільно з партнерами з Туреччини передали медичному закладу більш ніж 50 тисяч одиниць медичних засобів. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Тарутинську селищну раду.

Представники фонду завітали до Тарутинської громади, де селищний голова Сава Чернєв розповів гостям про те, як живе громада під час воєнного стану в Україні, яка допомога надається внутрішньо переміщеним особам та соціально незахищеним жителям громади, що потребують сторонньої уваги та підтримки. Для представників фонду була проведена невеличка екскурсія по селищу Тарутине. Вони були також ознайомлені з роботою медичних закладів Тарутинської громади та програмою підтримки медичних спеціалістів.

Голова правління благодійного фонду Артем Булгару спільно з представниками закордонних донорів фонду передали Тарутинській центральній лікарні більше ніж 50 тисяч одиниць медичних засобів: постільна білизна, засоби гігієни, медичні препарати, кушетки, обігрівачі та інше на суму 1 млн грн.

Селищний голова, дякуючи благодійникам, зазначив, що допомога, яка надійшла від благодійного фонду – це велика підтримка населення громади та висловив велику вдячність за надання у складний час значної допомоги для всієї країни, яка покращить рівень медичного обслуговування населення громади.

Довідка:

Благодійний фонд «Буджак Реліф» створено з метою надання допомоги та підтримки населення України. На даний час найбільша допомога буде надаватися медичним закладам південних районів Одеської області, а також Миколаївської області. У подальших планах організації не тільки підтримка медичних закладів, а також будівництво та облаштування 5 амбулаторій на території Одеської та Миколаївської областей. Фінансування будівництва амбулаторій надходитиме від міжнародних донорів.