У межах проєкту «Міць. Українська кам’яна» через платформу United24 вдалося зібрати 58,5 млн грн на дрони-камікадзе для українських розвідників. Розвідка отримає понад 2200 безпілотників FPV. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Мінфін.

«Це стало можливим завдяки кожному, хто придбав свою пачку міці. А також внескам наших донорів та бізнесу, який понад рік безупинно підтримує армію», — розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як додав міністр, наприкінці проєкту Rozetka та «Сільпо» взяли на себе частину витрат на собівартість солі. Другу частину покрили донори United24.

«Тож кожна гривня збору (500 грн з кожної пачки) направляється на дрони-камікадзе. Щоб усі українські міста були звільнені якнайшвидше», — додав Федоров.

Ще понад 8 млн грн зібрали завдяки розіграшу п’ятьох пачок солі з автографом начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Нагадаємо, до річниці повномасштабного вторгнення ДП «Артемсіль» та платформа United24 презентували спеціальну партію солі – «Міць. Українська кам’яна». Сіль розфасували у пачки по 200 грамів. Всього партія складається зі 100 тис. пачок, адже вдалося знайти 20 тонн солі, видобутої в шахтах Соледара.

З 21 лютого сіль можна було придбати в мережі «Сільпо», а також онлайн на Rozetka.