Маленький козак Сергійко із Чернігова співав на вулицях українські пісні, щоб заробити грошей і допомогти ЗСУ. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Фонд Сергія Притули.

Восьмирічний хлопчик із Чернігова Сергій Мороз зібрав для Благодійного фонду Сергія Притули 64 тисячі гривень, це наразі найбільший дитячий офлайн донат на армію.

“Найбільший дитячий офлайн донат від Сергійка із Чернігова. Сергійкові вісім років, він просто співав на Валу українських пісень. Так добре співав, що назбирав аж 64 000 грн для Збройних сил України та приніс до штабу”, – йдеться у повідомленні фонду.

Хлопчик розповів, що має у репертуарі пісні «Ой, у лузі червона калина», Kalush «Додому», «Добрий ранок, Україно!», Антитіла «Вірила», Один у каное «У мене немає дому» тощо.

8-річний співак-патріот поділився бажанням, щоб ці  гроші витратили на покупку джипа, тепловізора, зброї або захисної амуніції для солдатів.

Проте Сергій Притула запропонував витратити цю суму на ремонт трофейного російського танка, який допомагатиме українським захисникам нищити окупантів.

Нагадаємо, раніше 10-річна чемпіонка з шашок передала Фонду Сергія Притули 21 тисячу гривень. Їх вона зібрала з партнерів, які їй програли.